Osmaniye
16 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.56
  • EURO
    32.84
  • ALTIN
    1982.3
  • BIST
    8757.66
  • BTC
    43248.04$

GÜNDEM ACİL İKİNCİ BÖLÜM

30 Ağustos 2024, Cuma 10:46

Saygıdeğer okurlarım! İnsanlığa, Filistin’e ve MAZLUM MİLLETLERE, diğer tüm Müslüman kardeşlerimize HAYIR YAPMAK; YARDIM YAPMAK İSTİYORSAK; bu yazıyı, yazarlarımızın dip notta; yani yazımın sonunda vereceğim hocalarımın KIYMETLİ ESERLERİNİ OKUYUP – OKUTUP; TÜM Eş –dost, arkadaş ve tüm Milletimizle PAYLAŞMANIZI istirham ediyorum. İnanın yazımın sonunda vereceğim eserleri okuduğunuz zaman, nerede nasıl yaşadığımızı ne yapmamız gerektiğini görecek; kapalı olan PANDORANIN KUTUSUNU SİZ AÇACAKSINIZ. BİR DAHA DA KAPATTIRMAMAK ÜZERE! İşte o zaman sizi canı gönülden KUTLUYOR olacağım!

            Saygıdeğer okurlarım; GÜNDEM ACİL’ İN BİRİNCİ BÖLÜMÜNDE, ACİL BİR KONU OLMAZ İSE; KIZILELMA’NIN 2. BÖLÜMÜNÜ YAZACAĞIMI SİZLERE SÖYLEMİŞTİM. Maalesef aynen de düşündüğüm gibi oldu. Allah (CC) ESİRGESİN! Sizlerden çok özür dileyerek ve dünyanın; Flitsin – İsrail SAVAŞI’NIN 3. DÜNYA SAVAŞI’NA EVRİLDİĞİNİ GÖRDÜM VE FİLİŞSTİN – İSRAİL SAVAŞI’ NI GELİŞMELERE HANGİ OLAYLARIN GEBE OLDUĞUNU, MÜSAADELERİNİZLE ACİL OLARAK ANLATACAĞIM. Birinci olarak; acaba bir ATEŞKES OLUR MU? 2. olarak; olmaz ama bu savaş 3. dünya Savaşı’na EVRİLMEDEN SON BULUR MU? Diye düşündüm, o da olmadığı gibi daha da şiddet kazandı. Onun için gelişmeleri sizinle müsaadelerinizle; paylaşmaya karar verdim. Şöyle ki;

            Aslında 14 Mayıs 1948 Kuruluş BİLDİRGESİNDEN SONRA İsrail’in, 7 Ekim 1923 Yılına kadar Filistinlileri taciz, tahrik ve Filistinlilerin TOPRAKLARINA zaman, zaman saldırması ve bu KUTSAL, ZEGİN TOPRAKLARA SAHİP OLMAK İÇİN İsrail; 7 Ekim 1923’te Filistin topraklarını İŞGAL EDEREK ve Filistinlileri kendi topraklarından kovmak, dolayısıyla bu topraklar üzerinde bilhassa; günümüz DÜNYASINDA, BİR İSRAİL KIRALLIĞI KURMAK için Filistin – İsrail SAVAIŞI’NI BAŞLATMIŞ OLDU! Filistinliler; 1948 – 1923 zaman sürecinde TOPRAKLARINI İSRAİLLİLERDEN KORUMAK İÇİN MALUMUNZ hep SAPANLARLA MÜCADELE ETTİ. İSRAİL ise bu zaman süreci içinde bilinçli olarak hazırlanarak ve GİZLİ, GİZLİ KÜRESEL GÜÇLER dediğimiz; Yahudi Siyonist ve Hıristiyan devletlerin DESTEKLERİNİ ALARAK; MASUM FİLİSTİNLİLERİN, MÜSLÜMANLARIN MÜBAREK TOPRAKLARININ ÜSTÜNE; 7 Ekim 1923 GÜNÜ, TANKLAR, FÜZELER VE TOPLARLA SALDIRDI! İleride; yani aşağıda açıklayacağım bilgi ve belgeleri iyi okuyup anlamanızı ümit ediyorum!

            Bu savaş için TV programlarını hiç kaçırmadan izliyorum. Ama inanın; çok rahatsız oluyorum ve üzülüyorum. Neden? Bakınız: NATO VE BM’RİN ANLAŞMA METİNLERİ APAÇIK MEYDANDA İKEN BİZ DAHA NATO ÜYELİĞİNE DEVAM EDİYORUZ! ABD TÜRKİYE’ Yİ ZAYIF DÜŞÜRMEK İÇİN HABİRE TERÖR GURUPLARINI VE EN ÖNEMLİSİ DE; PKK OLAYLARINI HIZLANDIRIYOR, onlara SAVAŞ MALZEMESİ VERİYOR VE EĞİTİYOR! Hal böyle iken diyecek SÖZ KALDI MI? Maalesef! Dünya bir SOYKIRIMCI NETENYAHU’YA TESLİM OLMUŞ DURUMDA OLMUYOR MU? Bunun başka izahı var mı? SÖYLEYECEK SÖZ BULAMIYORUM! Daha hala Şam’dan Kudüs’e kadar tüm MÜBAREK TOPRAKLARDA KUDÜS’ÜN YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARI KENDİ VATANLARI İÇİN SAVAŞ MÜCADELESİ VERİRKEN; Müslüman devletler hala derin uykudalar! Tabiri caizse; yumacık kirpi gibi kafalarını içlerine çekiyorlar! Ama hiç merak etmesinler ki; inşa ALLAH (CC); başta Filistin ve diğer mücadele veren Müslüman devletlere yardım edecektir. Onun için Allah (CC), onlara YETER DE, ARTAR DA diyorum! Bütün dualarımla ve kalbimle onları DESTEKLEMEKTEYİM!

            BIDEN kalkmış, “Ben zaten SİYONİSTİM” Diyor! Daha yenilerde çıkmış; ABD halkına,” NÜKLEER SAVAŞA HAZIR OLUN” Talimatı veriyor. Allah (CC)  aşkına başka söz kaldı mı? Söyler misiniz? Savaşın tam ortasında. İsrail’in SOYKIRIM YAPTIĞI ZAMANDA; ABD BAŞKANI, “İsrail’i çevreleyen etrafındaki Müslüman devletlerden kurtaracağız, arındıracağız! Onları yok edeceğiz!” Diyor.

Yani düşündüğümüz ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI ÇOK YAKIN. Bende buradan Müslümanlara; ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞINA HAZIR OLUN! Diyorum. Şimdi yine bu ORTADOĞU’DAKİ Müslüman devletlere sesleniyorum! Kusura bakmayın ama siz neye yararsınız? Soruyorum! Yağmur geçtikten sonra elinizdeki ŞEMSİYE bir işe yarar mı? O halde zaman geçirmeden BİRLİK OLUNUZ VE KARŞI KOYUNUZ! Sıra size geliyor. Benden söylemesi. Oysaki fırsat eldeyken çok iyi düşünün! Bakınız; ABD başta olmak üzere tüm KÜRESEL devletler, “ İsrail’in haklarını korumak için biz Netenyahu’nun yanındayız.”Diyorlar. SORUYORUM! Be hainler; be katiller, be SOYKIRIMCILAR; be insan müsfetteleri; akıl fukaraları; Kudüs’ün YETİM ÇOCUKLARININ HAKLARI NEREDE? Onların HAKLARINI KİM KORUYACAK? Cevap versenize! Size şunu söylerim ki; Netenyahu ve savaşa destek verenlerin tümü; savaşa destek vermeyenler hariç; Yahudilerin yüz karası! Size aklınızı başınıza almanızı hatırlatıyorum! Eğer; SOYKIRIMA DEVAM EDER DE; Allah (CC)’DE bir MUCİZE yaratırsa; Allah (CC)’ya sığınarak size izah etmek isterim ki; Selahaddini Eyyubilerin, Alparslanların, Fatihlerin v.s. torunlarının önünden kaçamayıp, sokulacak delik arayacaksınız! Biz Müslümanların İNANCI o ki; Allah-u Teâlâ bunların belasını bulduracak inşa Allah (CC)! Kış uykusuna dalmış; DERİN GAFLETTE OLAN VE META”( Para, mal, menkul ve gayrimenkul, zevki sefaya” dalmış Müslümanları da Allah-u Teâlâ kamerada izliyor gibi izliyordur! HİÇ MERAK ETMESİNLER; HESAP GÜNÜNÜ BEKLESİNLER! Allah (CC) NURUNU TAMAMLAYACAKTIR! Diyorum! Şu da bir GERÇEK Kİ; Herhalde; yaşananlar karşısın da; bunun ımı cimi yok! Müslüman devletler; SİYONİSTLERİN, SİYONİST BANKALARDA Kİ VE HOLDİNKLERİNDE Kİ HESAPLARINDAN ENDİŞE EDİYORLAR diye düşünüyorum! Ama şunu iyi bilsinler ki; KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK! TV’lerdeki PRGRAM YAPAN TÜM AKADEMİSYENLERMİZE DE ŞUNU HATIRLATMAK İSTİYORUM! Mışmışlı, di, dili vs. gibi anlamı kapalı söylemlerden kaçınsınlar! Milletimizi süslü söylemlerle oyalamasınlar! Sakız gibi çeynedikleri 2023 Projesi; ne zaman; niçin kimler yaptı ve için de neler var? Milletimize izah etsinler! ABD’nin HESAB Projesi olan Büyük Ortadoğu Projesi (BOP)’un içerisinde ne var hemen ACİLEN milletimize ve DÜNYA KAMUOYUNA AÇIKLASINLAR! ÖNEMLE İSTİRHAM EDİYORUM! Herkes neyin ne olduğunu mutlaka BİLMESİ LAZIM! Size; önemli olarak müsaadenizle, bir şey daha söylemek itiyorum. Birincisi:

            Malumunuz; KATİL NETEYAHU’YA hiçbir devlet etki yapıp durduramıyor. Herhalde bütün devletler, “Biz; eser, gürler, yağarız. ÇÖZÜM için bir sonuca varmak üzere DİPLOMASİ trafiğini ÇALIŞTIRMAK İÇİN GEREKLİ ÇABAYI HARCIYOR GİBİ GÖRÜNÜRÜZ; ama siz bize bakmayınız. SOYKIRIMA DEVAM EDİNİZ DİYE GİZLİ olarak ANLAŞIYORLAR YA DA ZATEN ANLAŞMIŞLARDIR.” Diye düşünüyorum! Yoksa böyle bir dünya yok, olamaz da diyorum. Çünkü başka bir ALTARNATİF BULAMAZSINIZ! İKİNCİ TEZİM İSE; Hep Fethullah GÜLEN ÖRGÜTÜNDEN BAHSEDİYORLAR. Neden gizliden gizliye bizi içimizden kuşatan ve GÜLEN ÖRGÜTÜ’NÜN devamı olan; DEİZM VE TÜREVLERİ ÖRGÜTLERDEN neden bahset miyorlar? Şaşıp kalıyorum! DEİZM ÖRGÜTÜ; GÜLEN ÖRGÜTÜNE BAĞLI DIŞ GÜÇLER TARAFINDAN DESTEKLENEN VE BESLENEN BİR HAİN ÖRGÜTTÜR. Özelliği ise SERBES, SEKÜLER; yani bağımsız! Yani PEYGAMBERSİZ BİR DİN’İ EMREDER. GÜLEN İLİŞKİLİ, Müslüman devletlerde bilhassa Türk Devleti’nde geliştirmek ve yaymak! Yani, Peygamberimiz H. Muhammet (SAV) Efendimizi sevmedikleri, sevdirmeyecekleri için; bu örgütü kurdular ve hızlı bir şekilde faaliyet göstermektedirler! DEİZM’İN ANLATILMASINDAN VE YAYMA ÇALIŞMALARINDAN; Türkiye’deki Kilise Papazları SORUMLUDUR! Bilinmesini isterim.

            Daha önce de yazmıştım ama şimdiki çalkantıların ve savaşların ana PROJESİ; HITTIN SAVAŞ PROJESİ’NDEN GELMEKTEDİR! O nedir? İşte HITTIN MUHAREBESİ PROJESİ!

            4 Temmuz 1187 tarihinde 1. Haçlı Seferi sonucunda Kudüs’te kurulmuş bir Haçlı devleti olan Kudüs Krallığı’nın Kıralı Luzinyanlı Gug’un askerleri ile Selahaddin Eyyubi komutasındaki Müslüman Eyyubiler Devleti Komutasındaki Müslüman Eyyubiler Devleti Ordusu arasında; Taba riya Gölü’nün batı yakasındaki, Taba riya Gölü yakınında bulunan Taba riya KALESİ; Hıttın Köyü yakınlarında gerçekleşen bir muharebedir. HITTIN Savaşı şu şekilde gelişir: Yahudilerin; kaleyi teslim alacaklarını haber alan ordu komutanı Sultan Selahaddin Eyyubi; Ordusuna Taba riya Kalesini HİLAL şeklinde kuşatmalarını sonrada düşmanı çembere alarak teslim almalarını emreder. Bu arada kalenin yakınında konaklamada bulunan İsrail düşman askerleri; Sabah Ezanı ile birlikte kaleye girerler. Yahudilerin,”Kaleyi teslim aldık” diye nara atarken; Selahaddin Eyyubi’nin Askerleri, çemberi daraltarak düşman askerlerini BOZGUNA UĞRATARAK TESLİM ALIRLAR! Birkaç yıl sonra Yahudiler;” Bir daha; ileriki zamanlarda; İKİNCİ BİR HITTIN BELASINI YAŞAMIYALIM.”Derler ve şöyle bir proje geliştirirler. “ Denizin içinde bir ada düşünelim. Deniz kabardığı zaman; bu adayı yutar, yok eder mi? Elbette eder. O halde biz de Müslüman devletler denizi içinde küçücük bir toplumuz. Peki; bu devletler isterse; bizi yutup yok ederler mi? Elbette yok edebilirler. Öyle ise; bunlar bizi yok etmeden; biz bu Müslüman devletleri yok edelim.”Diyorlar. Nasıl mı? Ticaret ortaklığı, banka kurma ve çeşitli iş kurma ve ortaklığı, tohum üretme ve pazarlama ortaklığı, içecek ve yiyecek üretme ortalığı vs, vs, vs gibi. Saygıdeğer okurlarım; işte Yahudilerin bu girişim çalışmaları doğrultusunda; bütün dünya ve Müslüman devletlerini bu ağın, bu hain çemberin içine çekerek; diz boyu borçlandırdılar. Hal böyle olunca da; dünya içinden çıkılmayacak duruma geldi. Yahudiler; Bundan sonra da şöyle diyorlar!” 1. Bin yılda; ABD VE İNGİLTERE’Yİ DIZAYN ettik.” 2. Bin yılda AFRİKA’YI DIZAYN ettik. 3. Bin yılda ise başta Türkiye ve İran olmak üzere Ortadoğu’yu DIZAYN edeceğiz. Yani teslim alacağız.”Diyorlar. Peki, biz ve diğer Müslüman devletler ne yapıyor? Ya da ne ÂLEMDELER BANA SÖYLER MİSİNİZ? Zaman yakın! Allah u Teala sonumuzu hayır eyleye!

            Çok tavsiye ettiğim ve mutlaka; her Türk insanının ve her Müslüman’ın okuması gereken; Bilgilerinden faydalandığım yazarların; kitaplarının adları.

            İbrahim Enes Duru ay’ın, “Şam’dan Kudüs’e Yetim Topraklar.”Adlı kitabı.

            Ömer Örgüt’ün, “Biz Küfrü Hoş Görenlerden Değiliz.” Adlı kitabı.

            Ömer Örgüt’ün, “İslam Dini’ne ve Vatanımıza İhanet Eden HAİNLERİN İÇ YÜZÜ” Adlı eseri.

            Prof. Dr. Cemal ANADOL’UN,”İsrail ve SİYONİZM KISKACINDA TÜRKİYE” Adlı kitabı.

            Mustafa Güldağı’n,”Derin İsrail ve Coğrafi ve zihinsel İŞGALİN Arka Planı olan; KUŞATMA” Adlı kitapları.

            Banu Avar’ın,”Kaçın Demokrasi Geliyor.” Adlı kitabi.

            Bir başka önemli yazıda buluşmak üzere kalın sağlıcakla! Tabi ki zaman müsaade ederse?

            Hamza ESER

            Em. Öğret.

            Araşt / Yaz

05352141515

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum